عبدالله نصری (متولد ۱۳۳۲ در تهران) دارای مدرک دکتری فلسفه غرب از دانشگاه امام صادق، مدرس و پژوهشگر حوزههای فلسفه غرب و فلسفه اسلامی است. وی هماکنون با درجه استاد تمام در گروه فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی به تدریس و پژوهش اشتغال دارد. مهمترین استاد نصری در دوره تحصیل مرحوم علامه محمدتقی جعفری است، اما وی از کلاسهای دکتر مهدی حائری یزدی و سید احمد فردید نیز بهره برده است.
نصری در سالهای ۱۳۷۳ و ۱۳۷۴ ریاست دانشکده صدا و سیما را بر عهده داشت و همچنین برنامههایی را برای تلویزیون تدارک دید که از جمله آنها میتوان به «دیدار با فرزانگان» اشاره کرد که از شبکه چهار سیما پخش میشد. در این برنامه نصری به عنوان مجری با بسیاری از فرهیختگان علمی و فرهنگی به گفتوگو نشست. برخی از این گفتوگوها در قالب کتاب نیز به همت انتشارات سروش روانه کتابفروشیها شد که از میان آنها میتوان به آیینههای فیلسوف؛ گفتوگوهایی در باب زندگی، آثار و دیدگاههای استاد غلامحسین ابراهیمی دینانی اشاره کرد.
انکار قرآن، مبانی انسانشناسی در قرآن، انتظار بشر از دین؛ بررسی در دین شناسی معاصر، فلسفه آفرینش، در جستوجو حکمت، رویارویی با تجدد، فلسفه خلقت انسان و راز متن، قرائت پذیری متن و منطق فهم دین عناوین شماری از مهمترین کتابهای منتشر شده عبدالله نصری است. همچنین نصری در کارنامه علمی خود تدوین، تصحیح و ویرایش برخی از آثار علامه جعفری را نیز برعهده داشته است.
کتاب چشمی به آسمان و نگاهی بر زمین دربردارنده تأملات عبدالله نصری درباره امام موسی صدر است که موضوعات مختلف اندیشهای و انسانی را در برمیگیرد و در انتشارات موسسه امام موسی صدر منتشر شده است.
[/av_textblock] [/av_two_third]